Davutlar Anaokulu
Davutlar Mahallesi, Menderes Caddesi, No63/A /Kuşadası/AYDIN

VİZYON

İlimizde her eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitiminde kalitede lider ve örnek kurum olmak. Öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak, okul öncesi eğitiminde yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak Davutlar beldesinde saygın, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Okul öncesi eğitim çağındaki çocukları uygun eğitim ortamlarında sevgi ve şefkat ile destekleyerek, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde özgüveni gelişmiş, ben de varım! diyebilen bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır. Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Aydın şehir merkezine 132 kilometre, Kuşadası ilçe merkezine 26 kilometre uzaklıktadır.

Davutlar Mahallesi, Menderes Caddesi, No63/A Davutlar/Kuşadası/AYDIN

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ, SIFIR ATIK PROJESİ